6.10.08

Новости! МЦ "Волонтер"












05 березня 2008 року в рамках реалізації проекту „Студентське самоврядування та розширення прав і можливостей студентів в м. Севастополі” відбулась зустріч з Послом США в Україні паном Вільямом Тейлором.


В зустрічі прийняли участь 18 запрошених осіб:
- спеціалісти ГО МЦ «Волонтер», які працюють за проектом;
- волонтер Корпусу Миру США Джейсон Гілпін, який працює в організації та за проектом;
- представники партнерських громадських та державних організацій;
- представники адміністрації вищих навчальних закладів м.Севастополя;
- предстаники студентської молоді, які приймають участь в даному проекті.

Зустріч відбулася з 15-30 до 16-15 в м. Севастополі за адресою: вул Миколи Музики, 30 (структурний підрозділ міського Центру соціальних служб для дітей, сім»ї та молоді – Центр профілактики «Перехрестя»).

На зустрічи були розглянуті питання:
- звіт та перспективні плани в рамках реалізації проекту „Студентське самоврядування та розширення прав і можливостей студентів в м. Севастополі”;
- партнерство з державними та громадськими організаціями в рамках реалізації проекту ;
- значимість для адміністрації вищих навчальних закладів розвитку органів студентського самоврядування ;
- тенденції розвитку органів студентського самоврядування та активізації руху студентських громадських організацій в м.Севастополі.

В процесі зустрічі було переглянуто відеоматеріали з заходів, які проводяься в рамках проекту.

Зустріч пройшла в теплій невимушеній атмосфері в режимі діалогу. Пан Вільям Тейлор відповів на питання учасників зустрічі та почув відповіді на питання, які цікавили його.

Під час зустрічі була присутня знімальна група з редакції молодіжних програм Севастопольськї державної телерадіокомпанії. Відеоматеріали будуть використані під час проведення прямого ефіру в рамках телепрограми «Севастопольські зустрічі», на яку було запрошено представників ГО МЦ «Волонтер» та учасників проекту.




Благодаря постоянному развитию наша организация, находящаяся в г.Севастополе, своей деятельностью создает базу не только в регионе, но и Украине для содействия реализации социальной молодежной политики и демократического развития молодежи, а также участия ее в процессах принятия решения по вопросам, которые затрагивают молодежные сферы.